PAE Wall Art Installation- 2017
 

PAE, a lighting design engineering firm in San Francisco commissioned MVS to design and fabricate an art feature at their entrance lobby. The concept for this wall feature was to express a field of forces in motion, reflecting a merging flow of people walking by in various directions. The dynamic movement and the energy of the piece helps to invigorates the team and refresh their energy to stay creative and inspired.

There is a second layer of connected surfaces behind the wood that is made of plastic for reinforcement and also with a color gradient. The color range only gets subtly experienced through the holes in the wood veneer geometry.

Laser cut veneer wood, folded to shape by hand. 

MAHSA VANAKI STUDIO                                              415-601-7759                                                            info@m-v-studio.com